Inici » Noticies » Convocatòria d'ajuts per al foment de l'ús de la llengua catalana 2021

Convocatòria d'ajuts per al foment de l'ús de la llengua catalana 2021

Dia 3 de juliol, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es convoquen ajuts destinats a actuacions de foment de l'ús de la llengua catalana a les Illes Balears per a l’any 2021.

El termini de presentació de sol·licituds començà  dia 5 de juliol, i acaba el proper dia 23 de juliol. 

L'enllaç de la Seu Electrònica al procediment dels ajuts destinats a actuacions de foment de l'ús de la llengua catalana a les Illes Balears, en el qual trobareu els annexos de la convocatòria de 2021 és el següent: https://www.caib.cat/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/4613189 

Només les persones que no estan obligades a relacionar-se telemàticament amb l'Administració poden presentar la sol·licitud per mitjans no electrònics (punt 7 de la convocatòria).

En la convocatòria d'enguany, el període d'imputació de les despeses subvencionables comprèn les activitats fetes entre l'1 de novembre de 2020 i el 31 d'octubre de 2021, i s’hi poden presentar projectes de voluntariat lingüístic, activitats formatives per a col·lectius específics, de lleure, de promoció de la integració lingüística i de sensibilització. Quant als beneficiaris, s'hi han afegit (a les entitats sense finalitat de lucre i als ajuntaments) les persones físiques sense finalitat de lucre. Trobareu tota la informació sobre la convocatòria clicant aquí.

Finalment, s'ha de tenir en compte que, si la sol·licitud no es tramita telemàticament i no es presenta en el Registre de la Direcció General de Política Lingüística, s'han d’enviar a l'adreça electrònica foment@dgpoling.caib.es la sol·licitud emplenada i registrada i la documentació adjunta.

Destacada: