Inici » Noticies » Lliurament Premis Ciutat de Manacor 2021

Lliurament Premis Ciutat de Manacor 2021

L'entrega dels Premis Ciutat de Manacor 2021 ja és aquest dissabte! Però abans passaran moltes coses més a la Institució Alcover... Hi veniu?

-Dijous 3 de juny a les 19 h: Presentació de "Descobrim la poesia pels carrers de Manacor" i homenatge als poetes Miquel Àngel Riera, Jaume Santandreu, Antònia Vicens, Antonina Canyelles i Hilari de Car.

-Divendres 4 de juny a les 19.30 h Presentació del llibre Masclisme i cultura jurídica, de Caterina Canyelles. Tot seguit col·loqui en què hi participaran l'autora, la directora de l'IB Dona Maria Duran; l'advocada i membre del Lobby de Dones, Francesca Mas; la fundadora de Dones de Llevant, Antònia Matamalas; la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila i l'editora, Maria Muntaner.

-Dissabte 5 de juny a les 12 h Acte d'entrega dels Premis Ciutat de Manacor 2021 en les modalitats literàries. Les actrius manacorines Marina Collado i Raquel Servera presenten, juntament amb el músic Sebastià Gris, l'acte d'entrega dels premis i faran un tast de les obres guanyadores.

 

Els Premis Ciutat de Manacor tenen el suport de la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca.

 

Destacada: