Inici » Noticies » Preinscripció als cursos de les escoles oficials d'idiomes (EOI) de les Illes Balears

Preinscripció als cursos de les escoles oficials d'idiomes (EOI) de les Illes Balears

Tant la preinscripció com la matriculació es faran per via telemàtica a cada centre on es vol cursar un idioma

 

Tots els interessats en cursar el proper curs 2021-2022 estudis d’idiomes a les escoles oficials (EOI) de les Illes Balears poden sol·licitar una plaça fins al proper 16 de juny. La preinscripció inclou tots els cursos i nivells dels 9 idiomes que s’hi imparteixen: Alemany, Anglès, Català, Espanyol, Francès, Italià, Rus i Xinès. I tots els nivells que van des del bàsic 1 als més avançats i fins al C2.

Entre les novetats per al proper curs, hi ha la incorporació de Japonès a l’EOI de Palma, centre on es crea el Departament de Llengües de l’Àsia Oriental, que estaria format per l’idioma Xinès, implantat el curs 2010-2011, i pel de japonès, d’immediata incorporació.

Per altra part, també s’amplia l’oferta formativa a l’extensió de l’EOI de Formentera, amb la implantació de Català i d’un nivell més d’Italià, el B2.2. Respecte als nivells de la nova oferta de Català, es concretaran després del període de preinscripció. A la preinscripció sortiran des del nivell bàsic A2 fins als intermedis, B1 i B2. La implantació serà progressiva sempre que es compti amb un número mínim de matriculats.

El termini de sol·licituds romandrà obert fins al proper 16 de juny

Per accedir a algun d’aquests cursos s’ha de sol·licitar una plaça via telemàtica. En aquest sentit, el termini comença avui i romandrà obert fins al proper 16 de juny. També s’ha de fer una prova d’anivellació de l’idioma que es vol cursar o presentar el títol acreditatiu. Finalment, en el cas de ser ja alumne del centre, s’ha de presentar el certificat del curs anterior.  

Cal destacar que la preinscripció es farà telemàticament a la web de l’EOI que correspongui a cada alumne. Respecte a les proves d’anivellació, excepte la prova d’Anglès que es fa telemàticament, la resta es faran el proper 18 de juny a cada centre. 

En total, la xarxa d’escoles oficials d’idiomes (EOI) de les Illes Balears compta amb 10 punts on cursar estudis d’idiomes: 5 a Mallorca (Calvià, Inca, Manacor i Palma, més l’ampliació d’Alcúdia), 2 a Menorca (Ciutadella i Maó) i 2 a Eivissa (Vila i l’ ampliació de Sant Antoni de Portmany) i, Formentera.  

 

El calendari del procés d’admissió és el següent:

-       Preinscripció: del 2 al 16 de juny (ambdós inclosos).

-      Sorteig per establir l’ordre d’admissió: 21 de juny.

-     Publicació de llistes provisionals: 30 de juny.

-    Període de presentació de reclamacions: de l’1 al 6 de juliol (ambdós inclosos).

-   Publicació de llistes definitives: 13 de juliol.  

 

Tots els admesos es podran matricular telemàticament de l’1 al 22 de juliol. Trobareu tota la informació a la web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria.

Destacada: