Inici » Noticies » Mare, d'on venen els infants?, presentació i narració a Sant Joan

Mare, d'on venen els infants?, presentació i narració a Sant Joan

Dia 21 de maig, a les 18 h, a Sant Joan (pati de s'Escorxador, carrer del Pare Rafel Ginard i Bauçà), no us perdeu la presentació i narració del conte Mare, d'on venen els infants?, amb els autors CaterinaValriu (text) i Toni Galmès (il·lustracions).

Mare, d'on venen els infants?, conte publicat Disset Edició, va rebre el Premi Mallorca de Literatura Infantil 2020 i és el llibre més venut en català al Sant Jordi de 2021. De moment s’han editat 700 exemplars i ja es preveu una segona edició de l'obra, en què, la prosa poètica de Valriu es basa i completa amb les il·lustracions de Toni Galmés per enriquir la literatura infantil en català.  

Caterina Valriu és catedràtica de Filologia Catalana a la Universitat de les Illes Balears, especialista en etnopoètica, escriptora i narradora oral. Ha escrit altres obres per a lectors joves, entre les quals podem destacar: L’amic de paper (2016), el llibre solidari Quatre retocs (2010) i Les banyes d’en Cucarell (2019), que també va ser il·lustrat per Toni Galmés.Fa més de 30 anys que la Dra. Caterina Valriu, també coneguda com Catalina Contacontes, explica contes de viva veu per a tots els públics, com un vessant més de la divulgació de la literatura.

Toni Galmés Martí és dibuixant d’ençà que té record d’agafar un llapis amb la mà. Va estudiar Belles Arts i després es va doctorar en Història de l’Art a la UB. Es dedica a la il·lustració editorial i ha treballat per a Random House, Alfaguara, Saïm Edicions i BdeBlock. Per al llibre Mare, d'on venen els infants?, ha elaborat unes imatges plenes de tendresa i força emotiva, acolorides i multiculturals. 

Mare, d'on venen els infants? obre els ulls dels infants al procés més màgic de la vida a través d’una ullada innocent a algunes de les cultures que omplen la Terra de diversitat i riquesa.

 

Destacada: