Inici » Noticies » Setmana Alcover 2020

Setmana Alcover 2020

Programa: del 31 de gener al 7 de febrer

La Setmana Alcover arrencarà el proper 31 de gener a les 19 h amb l’acte inaugural a la sala d’actes de la Institució Pública Antoni M. Alcover. Tot seguit, es farà una visita guiada per la Institució als assistents. El programa d'actes s'entendrà fins al 7 de febrer i una exposició que s’allargarà fins el mes de juny.

El dimarts 1r de febrer a les 18 h se celebrarà l’acte commemoratiu del seixantè aniversari de la publicació del Diccionari amb la conferència ‘La digitalització del Diccionari’, a càrrec de Maria Pilar Perea i la col·laboració de la Institució Francesc de Borja Moll.

El 2 de febrer, dia que es compleixen 160 anys del naixement de mossèn Alcover se celebrarà un acte institucional a la pedra cedida per la família a l’IES Mossen Alcover, i a les 17 h es durà a terme la tradicional ofrena floral a l’obelisc dedicat a Antoni M. Alcover ubicat al passeig de Na Camel·la. Hi col·laboraran l’Associació d’Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover, l’Escola Municipal de Mallorquí i l’Associació d’Amics Escola Municipal de Mallorquí.

La XVII Marató de Rondalles arribarà els dies 3 i 4 de febrer a la Institució Alcover amb la següent programació:

Dijous 3

16 h El món de les Rondalles a càrrec de Daniel Domínguez i Guillem Sansó (adreçat als més petits)

17.20 h La flor romanial, a càrrec d’Arsis produccions.

18.30 h En Joan des fabiolet a càrrec d’Arsis produccions.

19.45 h Es fill des pescador a càrrec de Toni Lluís Reyes.

Divendres 4

16 h La cova de la bruixa Joana a càrrec de Toni Lluís Reyes.

17.10 h N’Esperdenyeta a càrrec de Toni Lluís Reyes.

18.30 h El món de les Rondalles a càrrec de Dani Domínguez i Guillem Sansó (adreçat als més petits)

19.30 h El món de les Rondalles a càrrec de Dani Domínguez i Guillem Sansó (adreçat als més petits)

Pel que fa a dissabte 5 de febrer, a les 10 h s’ha programat el taller ‘Nocions bàsiques de conservació i restauració de l’art que tenim a casa’, a càrrec de la restauradora Maria del Mar Riera. A les 11.30 h, la gerent de la Institució oferirà una visita guiada a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Clourà la Setmana Alcover la inauguració de l’exposició Els Herois de les Rondalles i la presentació de les il·lustracions a càrrec de la il·lustradora Aina Llobera, dilluns dia 7 de febre a les 19h. L’exposició es podrà visitar a la Institució Pública Antoni M. Alcover fins el proper mes de juny.

Per a accedir als actes que tendran lloc a la Institució Pública caldrà inscripció prèvia mitjançant la web www.enviumanacor.cat

 

 

Destacada: